Pages in topic: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Poznań - Poland
|
|
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 12:41 German to Polish + ...
wypad³am z pa³a³u 3.7., wiêc na uszach tygrysich stanê, by dotelepaæ siê kruffkom na 24.7. Ave! | | |
SATRO Poland Local time: 12:41 German to Polish + ... Ja to jush ... | Jun 21, 2004 |
pominem milczeniê te twoje kocie wybryki... Jak mo¿na wypaœæ z pa³³a³u? | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 12:41 German to Polish + ... se poczytaj na innostachowym bordzie | Jun 21, 2004 |
smutno mi... browar przepada.... a i Malta tysz... buuu, i jeszcze NPRP na mie krzyczy... ojejejejej | | |
SATRO Poland Local time: 12:41 German to Polish + ... Jush czyta³em... | Jun 21, 2004 |
a tak swoj¹ drog¹, mo¿e ja jestem tempawy, ale co / kto to jest "NPRP"?? | |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 12:41 German to Polish + ... na u¿ytek "zaganianych" cz³onków spo³ecznoœci | Jun 21, 2004 |
spieszê wyjaœniæ:
NPRP: Naczelny Pyros³awianin RzeczyPospolitej | | |
Maria Schneider Poland Local time: 12:41 Member (2004) French to Polish + ...
Staszku jakby co plakietki s± u mnie, mo¿e to pretekst aby¶ po latach zobaczy³ jak siê miewa BTBS | | |
Jaroslaw Michalak Poland Local time: 12:41 Member (2004) English to Polish SITE LOCALIZER
Jak poniektórym wiadomo, bêdê w tym czasie nad morzem wzmacnia³ tê¿yznê fizyczn¹ i psychiczn¹ | | |
Family outing | Jul 19, 2004 |
Czesc, moj brat przyjechal do Polski na miesiac i tak samo jak ja ostatnim razem, nigdy jeszcze przedtem nie byl w Poznaniu. Chcialam zapytac czy jakims cudem znalazlyby sie 3 miejsca w samochodzie u kogos jadacego z Warszawy do Poznania. (Moja siostra cioteczna -Warszawianka - tez nigdy jeszcze nie byla, wiec chcemy to naprawic) | |
|
|
SATRO Poland Local time: 12:41 German to Polish + ...
odnosnie miejsc transportowych nie mam ¿adnej propozycji Miejsca noclegowego równie¿ nie mogê zaoferowaæ (mam nadziejê, ¿e tak jak poprzednio wytworzy siê na pa³³a³bordzie gie³da miejsc noclegowych)... Co do lokalu to powiem coœ bli¿szego jutro albo pojutrze (jeœli do¿yjê)... | | |
SATRO Poland Local time: 12:41 German to Polish + ... Knajpka jest zaklepana... | Jul 21, 2004 |
W pi¹tek wietschorem mam potwierdziæ liczbê chêtnych (chodzi o iloœæ miejsc)... Wiêc prosi³bym o jakieœ konkretniawe deklaracje po raz kolejny...
Nazywa siê toto Bee Jey's i jest opisane tu: http://www2.gazeta.pl/cjg/1,33271,94182.html (wygl¹da nieŸle, a jak bêd¹ skargi to do Neli, bo ona mi toto poleciwszy... See more W pi¹tek wietschorem mam potwierdziæ liczbê chêtnych (chodzi o iloœæ miejsc)... Wiêc prosi³bym o jakieœ konkretniawe deklaracje po raz kolejny...
Nazywa siê toto Bee Jey's i jest opisane tu: http://www2.gazeta.pl/cjg/1,33271,94182.html (wygl¹da nieŸle, a jak bêd¹ skargi to do Neli, bo ona mi toto poleciwszy)... Referat o hateemelu siê jush szykuje (b³agam, powiedzcie, ¿e to niepotrzebne!!) Acha i wa¿na sprawa: lokal jest zaklepany od godz. 12.00 proszê siê opowiadaæ, czy to dla Was:
A) zbyt wczeœnie
B) zbyt póŸno
C) w sam raz
D) zbyt pomarañczowo
E) za ma³o pomidorowo
...
Lokal (zgodnie z tradycj¹) mieœci siê w okolicach Starego Rynku (kozio³ki i takie tam...)... Oczekujê owacji...
PS. Ossetta (co nie jada oseta) jedziesz do Buenos Aires (jak Kora) czy na Stary Rynek?? (Chodzi o etykiety samoprzypinne z imieniami uczestników)
Wiêcej nie napiszê!! ▲ Collapse | | |
Potwierdzam siê | Jul 21, 2004 |
Hm, trochê wczeœnie, o 12-tej nie ma si³y, nie bêdê, raczej w okolicach 14:00. | | |
anula Poland Local time: 12:41 English to Polish + ... mimo wczeœniejszych deklaracji nie przybêdê : ( | Jul 22, 2004 |
w sobotê bêdê jednak ju¿ w drodze do Œwiêtego Miko³aja, czyli, krótko mówi¹c, w drodze na wakacje na pó³nocy Finlandii. ¯yczê Wam owocnych obrad! | |
|
|
SATRO Poland Local time: 12:41 German to Polish + ...
Nie zapomnij pozdrowiæ ode mnie Œw. Mikusia | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 11:41 English to Polish referat o hateemelu jak najbardziej potrzebny! | Jul 22, 2004 |
a knajpka zapowiada siê ciekawie, nawet bardzo;
anula, jak napiszê list do œw. Miko³aja, to mu zawieziesz? | | |
anula Poland Local time: 12:41 English to Polish + ... Drodzy Stasku / LimOnko: Jasne! | Jul 22, 2004 |
Wprawdzie sezon na Œw. Mikolaja to nie jest, ale chetnie przekaze pozdrowienia od Was i listy! Facet siê ucieszy, pewnie teraz bardzo sie nudzi. | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4] > |