Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8] > |
Powwow: Budapest - Hungary
|
|
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 04:55 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER
muszáj vendéglőbe/étterembe/kávézóba menni? | | |
Nora Zilahy Hungary Local time: 04:55 Member (2005) English to Hungarian bejelentkezés | Mar 20, 2006 |
sziasztok, én is szívesen megyek, és a Lukács szerintem is kiváló ötlet. | | |
Az eddigiek alapján nem állítanám, hogy "senki" nem kajál.
Egyszer már javasoltam, még egyszer nem fogom!
X. ker. Harmat u. - Kőér u. sarok, Csősztorony.
Műemlék épület, ha az időjárás engedi kerthelység, egyébként több különterem (elkülönödési lehetőség), görög konyha, nagyon baráti árak.
Mindkét metróvégállomástól (Örs, Köki) néhány megálló a 85-ös busszal (a ház előtt tesz le). Autósoknak ingyen parkolóhely orrvérzésig.
Nyitva: ameddig maradunk! | | |
Gyula Erdesz Hungary Local time: 04:55 Member (2009) English to Hungarian + ...
Hm.Az elmondásod alapján jónak tűnik. Támogatom a Csősztornyot. | |
|
|
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 04:55 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER
Tájékozódtam az árak felől, tényleg baráti.
Czibulyás kolléga amúgy is a vendégem | | |
Ha úgy dönt a gyülekezet, akkor persze pár nappal előbb tudnom kéne, hogy a helyszínen rá tudjak szervezni! | | |
Gabor Kun Hungary Local time: 04:55 Member (2006) English to Hungarian Re: Helyszin | Mar 21, 2006 |
Belső képet nem találtam róla, de a leírásod alapján alkalmas. | | |
Az én térképemen nem találkozik a Kőér u. a Harmat u-val, amúgy nincs kifogásom ellene. | |
|
|
Szia Kati!
A Kőér u. ill. folytatásában Gitár u. keresztezi a Harmat u-t A névhatár pont a harmat u. A Csősztorony egyébként Harmat u. 41-re hallgat. Belső képet én sem tudok mutatni, de külsők elérhetők: www.kobanya.hu/tart/farticle/21/389/1 alatt
üdv.
Tamás | | |
Egy valamiről megfeledkeztem. Ennek a pauvaunak Csaba a kezdeményenyezője, ill. szervezője. A végső döntés tehát valahol rajta múlik!
Ja és szia Csaba! | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 04:55 Member (2002) English to Hungarian + ...
én örülök, ha más javasol helyszínt, mostanában úgysem érek rá ezzel foglalkozni...
A korábbiakban abból a feltételezésből indultam ki, hogy viszonylag központi, mindenki által könnyen megközelíthető helyen tartsuk a rendezvényeket, de ha más városrészt is elfogad a jónép, ám legyen.
cs. | | |
Központi helyazin | Mar 27, 2006 |
Hát ami azt illeti, Rákospalota-külsőn is össze tudtunk jönni néhányan Czopik Erzsi soron kívüli pauvauján! | |
|
|
Igaz, hogy a 69-es villamos végállomásásnál elkérik az útleveleket, de azért hozzám jönni mindig lehet, csak nem tanácsért-kalácsért, hanem munkáért és palacsintáért? mert én nem lekenyerezni, hanem lepalacsintázni karlak benneteket | | |
Erzsébet Czopyk Hungary Local time: 04:55 Member (2006) Russian to Hungarian + ... SITE LOCALIZER megbolondult a rendszer | Mar 27, 2006 |
(ki akartam javítani az elütéseket, de nem engedte, mi a manó-ó-ó | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 04:55 Member (2002) English to Hungarian + ... akkor hol legyen? | Apr 24, 2006 |
Akkor hol találkozzunk? Jó mindenkinek a fent javasolt kőbányai helyszín, vagy keressünk valamit beljebb?
cs. | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8] > |