This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Mašine, postrojenja i tehnologije za poljoprivredu (riječnici)
Thread poster: Valeria Uva
Valeria Uva Italy Local time: 12:05 Member (2013) Spanish to Italian + ...
Oct 11, 2013
Dobar dan,
da li bi mi neko mogao preporučiti literaturu (on line ili u knjižarama) vezano za gore pomenutu temu (predmet)?
Npr.
- riječnike
- liste stručnih izraza u sektoru poljoprivrede
- web sajtove institucija, centara za istraživanje, preduzeća u poljoprivredi, itd.
- sve ostale vidove dokumentacije ovog sektora koja bi pomogla formiranju korpusa
Jezici:
- Dvojezični ITA-SR/HR bi bio idealan, ali mislim da nije lak... See more
Dobar dan,
da li bi mi neko mogao preporučiti literaturu (on line ili u knjižarama) vezano za gore pomenutu temu (predmet)?
Npr.
- riječnike
- liste stručnih izraza u sektoru poljoprivrede
- web sajtove institucija, centara za istraživanje, preduzeća u poljoprivredi, itd.
- sve ostale vidove dokumentacije ovog sektora koja bi pomogla formiranju korpusa
Jezici:
- Dvojezični ITA-SR/HR bi bio idealan, ali mislim da nije lako naći ovu verziju...
- ITA / HR / SR / ESP / CAT / EN / FR
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.